Podruhé už jsme se neradovali

17.04.2010 22:45

V neděli 4.4.2010 naše družstvo dospělých sehrálo další - druhé - mistrovké utkání. Hostili jsme hráče Sokola Orel. Podle počasí to dloho vypadalo, že se ani hrát nebude a zápas dorostu také byl odložen, ale sobotní a nedělní sluníčko hrací plochu vysušilo tak, že terén byl snad regulérní. Nutno podotknout , že pouze do asi 20. minuty , kdy příchozívší silný déšť proměnil trávník v bahenní koupel.

Doufali jsme v další bodový zisk a do zápasu se pustili s velkou chutí. Dá se řící, že jsme měli i častěji míč na kopačkách, ale do šancí jsme se dostávali velice těžce. Oproti tomu soupeř dokázal po získání balonu bleskurychle zahrozit. Po jedné takové situaci špatně odkopnutý míč z našeho vápna zachytil hostující hráč a s přéhledem ho poslal za záda golmana Vafka. Do poločasu jsme si vytvořili pouze jednu gólovou šanci a za zmínku stojí jedna střela ze střední vzdálenosti. Ani v jednom případě jsme se však z branky neradovali. Dvě slibné šance soupeře zlikvidoval Vafek.

Do druhého poločasu naši hráči nastoupili s odhodláním zvrátit stav utkání, vytvořili si územní převahu, ale účinnost našich útočných akcí byla nulová. A stejně jako v první půli se soupeř sice né často, ale o to snadněji dostával do blízkosti naší branky. Dva takové výpady zakončil úspěšně - gólem - a zápas tak skončil výsledkem 0:3.

Zpět